www.hoteldenhelder.nl

 

Vrijdag 16 augustus 2019 - Veteranendag

Ook dit jaar mogen wij weer de veteranen gaan ontvangen!

 

19 augustus 2019 tot 24 augustus 2019 - Racing Aeolus Den Helder

Racing Aeolus is een uniek duurzaamheidswedstrijd welk gehouden wordt op de dijk van Den Helder. Verschillende studententeams van over de hele wereld zullen werken aan hun wagens in het atrium van Hotel Den Helder. Deze wagens worden voortgestuwd door de wind, niet met de wind mee, maar tegen de wind in. De races op de dijk zijn van 22 augustus 2019 tot 24 augustus 2019. Meer informatie vindt u op www.windenergyevents.com

 

Vrijdag 4 oktober 2019 - Nationale ouderendag

Nationale Ouderendag Den Helder organiseert in Hotel Den Helder een feestelijke middag. Deze middag zullen zij de ouderen in het zonnetje zetten met diverse optredens en een gratis loterij. Meer informatie kunt u zich wenden tot https://nationale-ouderendag-den-helder-julianadorp.webnode.nl/

 

Zaterdag 5 oktober 2019 - Dinnershow met Rasti Rostelli

Rasti Rostelli is terug! Kent u hem nog van vroeger? Heeft u hem in een tv-show gezien of bent u zelfs eens bij een show geweest? Wilt u fascinatie van het ontastbare meemaken?

Rasti Rostelli maakt zijn comeback en geeft weer voorstellingen. Hypnose, Telepathie en Magie verpakt in een spectaculaire show vol spanning en sensatie! Geschikt voor jong en oud!

 Klik hier voor de tickets!! 

 

Zaterdag 12 oktober 2019 - Q-Music The Party

Volledige show van Q-Music komt naar Den Helder !! Q is Good For You !!

Kaartverkoop start 8 februari, volg ons via facebook 

Koop uw kaarten online. Klik hier voor de tickets!!

 

Zaterdag 26 oktober 2019 - Helders Meezing Festival

Eerste Meezing festival in Den Helder met grootse artiesten!!!

 Klik hier voor de tickets!!

 

Zaterdag 23 november 2019 - 40UP

40UP komt naar Hotel Den Helder!!! In de binnentuin gaan wij de grootste hits horen en zien van de afgelopen 40 jaar! 

Kaartjes zijn al verkrijgbaar via deze link:  http://bit.ly/40UPDenHelder.

 

COMPUTER CAFÉ

Het computer Cafe is ooit ontstaan omdat een groepje dames die behoefte hadden om meer van het werken met de computer af te weten.

Ondertussen komt de groep acht keer per jaar bijeen, klappen hun laptop open en luisteren het 1e uur aandachtig naar de (digi)juf. De computerclub is beslist niet te vergelijken met een computercursus. Iedereen geeft zijn leerwensen aan en gedurende het seizoen worden ze door de (digi)juf uitgewerkt, uitgelicht en uitgelegd. Vanaf 20.00 uur is het eigen tijd. Men kan aan de slag met het geleerde en vooral van en met elkaar leren, dat is de werkwijze. 

De avonden zijn heel informeel en af en toe lekker chaotisch, we springen vaak van de hak op de tak waarbij ieders oren suisen.

Heb je interesse om een avond bij te wonen? Kom dan naar Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat 2.
Wij zijn er op 26 september, 31 oktober en 28 november in 2018. In 2019 zijn wij er op 30 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei.

 

Evenementen in Hotel Wienerhof

Gezellig een middagje Bridgen??  of een middagje Keezen?? met elke keer een andere buffet?? Dat kan, elke tweede zondag van de maand organiseert Hotel Wienerhof een bridge-middag met buffet en elke laatste zondag van de maand een Keez-middag met buffet. Neem een kijkje in de agenda van Hotel Wienerhof.

 

 

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl