www.hoteldenhelder.nl

30 maart 2019 - 70's 80's 90's 00's Party XXL

Alle geweldige hits komen uit die tijd langs, ouderwets dansen !!

Klik hier voor de tickets!

 

31 maart 2019 - Spirituele Beurs

Wederom organiseert Praktijk Amethist een spirituele beurs. Op de beurs kunt u terecht voor o.a. helderziende waarnemingen, psychometrie, kaartlegging en nog veel meer. Nieuwgierig geworden? Kom dan langs! Entree is gratis en de beurs duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur.

 

12 april 2019 - Club 27 Café

De legendarische Club van 27

Wat is het toch met al die legendarische muzikanten die op 27-jarige leeftijd sterven? Of het nu door drugs, alcohol, ziektes of ongelukken komt, veel artiesten halen de 28 niet. De ‘Club van 27’ is een mysterieus begrip binnen de muziekwereld.

Deze avond brengen we een ode aan deze artiesten. In de kleine zaal van Hotel Den Helder maken we een intieme café setting waarbij je kan genieten van whiskey, bier, wijn en andere drankjes gewoon aan tafel met de tunes van deze legends. De muziek wordt gedraaid vanaf Vinyl door Big Jimmy and his 7 inches! Ook is het mogelijk om je eigen plaat van thuis mee te nemen en deze bij Jimmy in te leveren! Dan wordt deze hoogstwaarschijnlijk ook nog eens gedraaid.

Al met al, een avondje met goede muziek en goed gezelschap is aanstaande :) We houden het klein en exclusief dus er zijn maar 100 kaarten beschikbaar!

 

19 april 2019 - Bigband Frankie goes to......

Voor de 11e organiseert de Bigband Frankie goes to........... een huiskamerconcert. in de achterzaal vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis.

 

16 augustus 2019 - Veteranendag

Ook dit jaar mogen wij weer de veteranen gaan ontvangen! Meer info volgt!

 

12 oktober 2019 - Q-Music The Party

Volledige show van Q-Music komt naar Den Helder !! Q is Good For You !!

Kaartverkoop start 8 februari, volg ons via facebook 

Koop uw kaarten online via: https://shop.simpleticket.eu/?eventid=1w2GL1pd  

 

26 oktober 2019 - Helders Meezing Festival

Eerste Meezing festival in Den Helder met grootste artiesten!!!

 Klik hier voor de tickets!!

 

COMPUTER CAFÉ

Het computer Cafe is ooit ontstaan omdat een groepje dames die behoefte hadden om meer van het werken met de computer af te weten.

Ondertussen komt de groep acht keer per jaar bijeen, klappen hun laptop open en luisteren het 1e uur aandachtig naar de (digi)juf. De computerclub is beslist niet te vergelijken met een computercursus. Iedereen geeft zijn leerwensen aan en gedurende het seizoen worden ze door de (digi)juf uitgewerkt, uitgelicht en uitgelegd. Vanaf 20.00 uur is het eigen tijd. Men kan aan de slag met het geleerde en vooral van en met elkaar leren, dat is de werkwijze. 

De avonden zijn heel informeel en af en toe lekker chaotisch, we springen vaak van de hak op de tak waarbij ieders oren suisen.

Heb je interesse om een avond bij te wonen? Kom dan naar Hotel Den Helder aan de Marsdiepstraat 2.
Wij zijn er op 26 september, 31 oktober en 28 november in 2018. In 2019 zijn wij er op 30 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei.

 

Evenementen in Hotel Wienerhof

Gezellig een middagje Bridgen??  of een middagje Keezen?? met elke keer een andere buffet?? Dat kan, elke tweede zondag van de maand organiseerd Hotel Wienerhof een bridge-middag met buffet en elke laatste zondag van de maand een Keez-middag met buffet. Neem een kijkje in de agenda van Hotel Wienerhof.

 

 

 

ONLINE RESERVEREN
Hotel Den Helder
Marsdiepstraat 2
1784 AP Den Helder
Tel.  0223-622333
Fax. 0223-624271
receptie @ hoteldenhelder.nl